Mama

MAMAFIT®

Het is fijn om na de bevalling weer verantwoord aan de slag te gaan samen met andere mama’s. MamaFit® is verantwoorde training gericht op het hele lichaam, maar met extra aandacht voor het herstel van het postpartum lijf, extra aandacht dus voor herstel van buik en bekken(bodem).

Bij een goed herstel kun je meedoen vanaf 4 weken na de bevalling. Als je met een keizersnede bent bevallen, kun je meedoen vanaf 6 weken na de bevalling.

Als je al eerder advies wilt of oefeningen om te starten met bewegen, stuur mij dan even een mailtje. Als het herstel ongecompliceerd verloopt kun je soms al eerder starten met het doen van oefeningen thuis. Belangrijk is hierbij dat jij je goed voelt.
Ik help je graag op weg.

Je bent welkom om een gratis proeftraining te komen doen, meld je aan via het contactformulier. Ik zal je voorafgaand een intakeformulier toesturen, zodat ik weet waar ik rekening mee kan houden tijdens de trainingen.

CORE + FLOOR RESTORE

CFR is een trainingsprogramma van 4 weken, waarbij oefeningen worden gedaan voor de ademhaling, bekkenbodem, houding en de beweeglijkheid van de wervelkolom. Ook wordt er een start gemaakt met het trainen van onder andere de buikspieren. Deze training is geschikt vanaf 4 weken postpartum. Kindjes zijn welkom en er is alle gelegenheid om te voeden en verschonen.