Hi, ik ben Andrea

Sporten en bewegen loopt als een rode draad door mijn leven, vroeger stond ik het liefste elke dag op het handbalveld. Ik heb vele jaren op het hoogste niveau van Nederland gedaan en ook ben ik een aantal jaren prof geweest in Noorwegen en Denemarken. Tijdens mijn tijd in Scandinavië zag ik hoe actief zwangere vrouwen daar waren tijdens de zwangerschap, op een kalme en verantwoorde manier.

Voor mij was het normaal om tijdens mijn zwangerschappen te blijven sporten. Ik zocht alle wetenschappelijke literatuur op over dit onderwerp en bleef met mijn dikke buik naar de sportschool gaan. Op momenten dat ik pijn had in mijn rug of SI-gewrichten, was het heerlijk om te bewegen. De kleine zwangerschapskwaaltjes werden minder door te sporten en na de bevalling herstelde ik goed om vervolgens het bewegen weer op te pakken.
Ik heb drie kanjers van jongens op de wereld mogen zetten, dankzij mijn lijf.

Ik gun iedere vrouw een zwangerschap, bevalling en postpartum periode waarbij jij vrij bent om te doen en laten wat jij wil, waarbij jij in je kracht wordt gezet, vertrouwen hebt in eigen kunnen en leert te voelen wat jouw lichaam nodig heeft.

Naast trainer kun jij mij jouw vragen over je veranderende lichaam tijdens de zwangerschap of postpartum periode stellen. Ook kun je bij mij terecht met vragen over het hele proces rondom de bevalling.

Opleidingen/cursussen: