Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap brengt enorme veranderingen mee voor jouw lichaam. Een massage is een mooi middel om even totale ontspanning te ervaren en om je in alle rust voor te bereiden op de komst van je kindje.

Er is een tafel in de studio aanwezig met uitsparing voor je buik en borsten, dus je kunt tijdens de massage heerlijk op je buik liggen. Alleen dat is al een feestje.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een zwangerschapsmassage positieve effecten heeft op het slapen, minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. 

Voorafgaand kom jij tot rust met een kopje thee en doe ik een korte intake.
We bespreken jouw wensen en behoeften en eventuele aandachtsgebieden voor de massage. We nemen rustig de tijd om ook jouw vragen rondom zwangerschap en herstel te beantwoorden.

Daarna mag je 60 of 90 minuten in alle rust en stilte genieten van totale ontspanning.

Bij de massage van 60 minuten wordt je rug uitgebreid gemasseerd. Ook je bekken, schouders en nek worden meegenomen. Vervolgens masseer ik je voeten en ter afsluiting je nek, schouders, hoofd en gezicht.

Bij de massage van 90 minuten wordt het hele lichaam gemasseerd en als jij dat fijn vindt, wordt ook je buik gemasseerd.

Voorwaarden

Een massage dient vooraf te worden voldaan.

Je ontvangt een betaallink waarmee je de betaling kan voldoen.

Je kan kosteloos annuleren.

Verplaatsen kan tot 24 uur voor aanvang van de massage.