Testimonials

Sowieso zou ik je bij iedereen aanbevelen! Dat voorop gesteld. Wat ik er over zou vertellen: je sport op het niveau wat voor jou prettig is, je wordt op een veilige manier uitgedaagd en gaat niet voorbij je grenzen, ze weet écht waar ze het over heeft en begeleid je 20x beter dan elke andere mom sport. En doordat je dat zo doet, zijn ook de dames die bij je sporten 20x gezelliger dan elke andere mom sport. Niet van die suffe huismama's. Maar dat is heel persoonlijk, dus dat zou ik wel zeggen tegen mijn vriendinnen, want die zijn ook sportgekkies. En ik zou ook absoluut het programma van SterkHer aanbevelen en ik denk dat jou groepsles daar ook een prettige aanvulling op is. Veel mensen zijn niet van het individueel sporten en die hebben juist de groepsdynamiek nodig. Verder, ontzettende punten voor jou dat je dit zo dedicated doet. Ook tijdens je vakantie trainingen doorgeven en nu met die gekke lockdown toch een manier vinden om ons te begeleiden. Wanneer ik zwanger ben van de 2e ben ik zeker terug!

Fijne, aangepaste trainingen. Professionele begeleiding. En soortgelijke 😊💪🏻. Fijne sfeer

Dit heb ik je de laatste les ook gezegd, maar ik vond de begeleiding super, je bent echt geïnteresseerd in een ieder individueel, en ook bereid (en in staat!) de oefeningen daarop aan te passen. Hierdoor kreeg ik zelf veel handvatten om m'n eigen herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen

Goede begeleiding en leuke afwisselende lessen. Fijne sfeer met andere zwangeren/mama’s. Trainingen aan te passen aan je eigen niveau. Ik kom bij een (hopelijk) volgende zwangerschap zeker weer bij je trainen.

Dat de training goed op maakt kan en dat de training door een kundige lieve vrouw wordt gegeven met hart voor haar zaak.

Deskundige trainer met aandacht die met je meedacht. En dat was voor mij het belangrijkste. Ik heb er veel geleerd, waardoor ik me -zover dat kan- voorbereid voelde op m’n bevalling.

Als je van sporten houdt, maar ook gewoon lekker fit wilt blijven tijdens en ná de zwangerschap, en ook nog handige info wilt opsteken, is dit echt een TOP training! Het kan lekker op je eigen tempo, maar als je wilt ook lekker pittig en met flink wat gewicht. Andrea weet superveel van het vrouwelijk lichaam, en heeft mij zowel tijdens de zwangerschap als erna ontzettend goed begeleid. Het was altijd heerlijk er even tussenuit te zijn; zeker sinds ik mama ben geworden, was de MamaFit trainingsavond echt een momentje voor mezelf! Super om fit te blijven tijdens de zwangerschap, en ook echt een investering in jezelf om goed te herstellen na de bevalling en met de juiste begeleiding de boel weer op te pakken. Zoveel vrouwen lopen of te hard van stapel en ondervinden hier later last van, of durven niet te sporten door klachten.. zo zonde! Ik voel me, nu ruim 9 maanden na de bevalling, echt weer fit en sterk, en klaar om er weer zelf voor te gaan. En het was ook altijd hartstikke gezellig! Superbedankt, Andrea!

Dat je goed begeleid wordt en Andrea verstand heeft van het lichaam tijdens en na een zwangerschap. En knap dat je goed onthoudt wie hoelang geleden is bevallen en wat je dan wel of niet mag doen.

Ben echt zo blij met Andrea! Was op zoek naar een zwangerschaps sport, waarbij de begeleiding goed is, maar je fysiek ook uitgedaagd word naar je eigen niveau. Heb een best sportief verleden en wilde juist dat iemand me op de grenzen zou wijzen, om goed en veilig te kunnen trainen. Andrea heeft echt enorm veel kennis en kunde, wat haar een fantastische trainer maakt. En daarnaast is ze ook onwijs leuk en sympathiek 🙂 Als er een volgende baby komt, zal ik zeker weer bij haar komen!

Elke keer weer ga ik met zoveel plezier sporten bij Adrea. Je bent hier aan het goede adres als je lekker wilt sporten, maar zeker ook als je vragen hebt over de zwangerschap, bevalling en postpartum periode. Ze heeft zoveel kennis over deze topics en weet precies hoe ons vrouwelijk lichaam werkt. Ook vond ik het heel fijn dat Andrea fysiotherapeut is dus als je klachten hebt/ had kan ze de oefening aanpassen naar jou behoefte. Tijdens mijn zwangerschap vond ik het heerlijk om zwaarder te trainen, maar tijdens mijn postpartum periode ging ik vooral voor herstel. Ik ben echt super enthousiast en kan mama-motion elke mommy (to be) aanbevelen! Andrea is zo een fijn persoon en elke keer weer heeft ze een andere les dus het is nooit saai en alle spieren komen aan bod dus helemaal top!

Superfijne zwangerschaps- en postpartum trainingen gevolgd bij MamaMotion. Andrea heeft zoveel kennis, haar trainingen zijn echt een must voor de fitte mama to be! Ik heb een heel goede, vlotte zwangerschap en bevalling gehad, zeker ook mede door het verstandig in beweging blijven. En het was ook altijd gezellig, fijn om vragen te kunnen stellen en nuttige info te krijgen, en ook om ervaringen met elkaar uit te wisselen over het nieuwe moederschap. Ik zou het zo weer doen!

Professionele en persoonlijke begeleiding, met de gezelligheid van een groepje lotgenoten (: Highly recommended!