ZwangerFit®

Op een gezellige en gezonde manier fit blijven
tijdens deze belangrijke periode.

Gefeliciteerd met je zwangerschap! In deze periode is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en je voor te bereiden op de komst van je kindje en het moederschap. Sporten tijdens de zwangerschap heeft veel voordelen voor zowel je lichaam als je mentale status. Je kunt altijd een keer (vrijblijvend) aansluiten bij een van de trainingen.

Als (sport)fysiotherapeut en pre- en postnataal trainer heb ik de kennis om jou te begeleiden bij het veilig sporten tijdens de zwangerschap.

De oefeningen en trainingen worden afgestemd op jou! Wat kan je lichaam (vandaag) aan? In welke fase van de zwangerschap zit je? Zijn er klachten van het bekken waar rekening mee gehouden moet worden? Is een oefening geschikt voor jou of moet er een aanpassing worden gedaan?

Geen twee zwangerschappen zijn hetzelfde zijn, dus de trainingen zijn dat ook niet.

Naast dat er enthousiast gesport wordt, ontstaan er vaak leuke contacten tussen de mama’s (in spe). Het is fijn om herkenning te vinden bij elkaar en om informatie en ervaringen met elkaar te kunnen delen.

Jij blijft fit en doet waardevolle contacten op, dat garandeert een flinke dosis MOMPOWER!

De trainingen vinden gedurende het hele jaar buiten plaats. Bij slecht weer kan er worden uitgeweken naar een locatie binnen.

Je bent van harte welkom om te starten met de trainingen na de termijnecho bij de verloskundige. Later starten kan op ieder gewenst moment. Je kunt door blijven trainen zolang jij dit prettig vindt, vaak is dit tot vlak voor de bevalling.

Je bent welkom om een gratis proeftraining te komen doen. Ik bereid me ook graag voor op je komst, zou je voorafgaand aan de training dit formulier willen invullen?